Начало
  За нас
  Продукти
  Цени
  Нови продукти
  Услуги
  Партньори
  Новини
  Контакти
  ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 
Уебрикс
  НОВИНИ
Начало >> Новини
Още един медал 1-ва степен в колекцията на ТПГ “КОМКОМ” - 02.03.2007


    На XII-я Международен форум «Технологии за Безопасност 2007» цифровата система за видеонаблюдение и аудиоконтрол Ewclid PCI-Express получи медал 1-ва степен.

    В периода 6 - 9 февруари 2007 Торговско-промишлената Група «КОМКОМ» взе участие в Международния форум «Технологии за Безопасност». На посетителите бе предоставена потресаващата възможност нагледно и подробно да се запознаят с новостите и усъвършенстваните модели на техническите средства, предназначени за построяване на многофункционални системи за безопасност: разговорни устройства с повишена сила на звука Digital Duplex, системи за контрол на достъпа Exsnet, многоканална система за видеонаблюдение Ewclid на база шини PCI-Express, микрофони ШОРОХ, ИЧ-прожектори GERMIKOM-GR, улични камери за охранително видеонаблюдение GERMIKOM–F, GERMIKOM –FX, камери от ново поколение GERMIKOM-R и GERMIKOM-RX с вградени ИЧ-прожектори.

 

    Дветажният щанд на Групата КОМКОМ, изпълнен в единен стил, нагледно продемонстрира основните направления на произвежданото оборудване за комплексни системи за безопасност. На международния форум «Технологии за Безопасност» ръководителите на компании сключиха ред взаимоизгодни договори за доставка на широка номенклатура оборудване и технически средства в различни региони на Руската Федерация и страни от Европа.

 

    В рамките на Международния форум «Технологии за Безопасност» се състояха две конференции, ръководени от висококвалифицирани специалисти. Първата конференция бе посветена на търговската марка GERMIKOM, включваща най-новите серии оборудване CCTV: видеокамери, видеопанели, ИЧ-прожектор. Втората, на тема «Ewclid PCI-Express – най-съвременни решения в областта на многоканалните системи за видеонаблюдение». В конференциите взеха участие ръководители на търговски и инженерингови компании, ръководители на подразделения, настоящи и потенциални дистрибутори, технически специалисти, а също така и крайни клиенти на Ewclid. Семинарите предизвикаха голям интерес и потвърдиха търсенето но предложената продукция.

 

    Най-важното събитие на международния форум за ТПГ «КОМКОМ», резултат от активната дейност в съвременните направления, безспорно е награждаването с Диплом и Медал 1-ва степен. Почетното звание на победител в номинациите “Системи за наблюдение и охранителна телевизия завоюва цифровата система за видеонаблюдение и аудиоконтрол Ewclid PCI-Express.
 


Дизайн и разработка - Паралел Юнивърс
  © 2006. Синерфлекс ЕООД. Всички права запазени.