Начало
  За нас
  Продукти
  Цени
  Нови продукти
  Услуги
  Партньори
  Новини
  Контакти
  ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 
Уебрикс
  ТЕРМОКОЖУСИ СЕРИЯ GERMIKOM GM
Начало >> Продукти >> СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, ОХРАНА И КОНТРОЛ >> ТЕРМОКОЖУСИ ЗА ВИДЕОКАМЕРИ >> ТЕРМОКОЖУСИ СЕРИЯ GERMIKOM GM
 

ОПИСАНИЕ

   В зависимост от техническите и експлоатационни изисквания, предявявани към системата за външно видеонаблюдение, уличните камери се избират по два начина. Първият и по-лесният е използването на напълно окомплектовани камери, например Germikom F или Germikom R. Тези устройства притежават херметичен корпус със слънцезащитна козирка, никелирани щуцери, оптично полирано стъкло, допълнителен филтър на захранването. От по-горен клас, също готови за директен монтаж, са камерите от сериите Germikom FX и Germikom RX с варифокален обектив и автоматична диафрагма. Ако преди упоменатите камери не удовлетворяват системните изискванията, то се избира втория начин. В този случай уличните камери се окомплектоват индивидуално: избират се необходимия модел камера и подходящия й термокожух. Освен това, клиентът може да оборудва камерата с нужния обектив или трансфокатор, а също така и с насочващо устройство и конзола.
   Практически всички улични камери се окомплектоват с термокожух за защита от прах, дъжд, сняг, слънце, за обезпечаване на нормална работа в широк температурен диапазон. Термокожусите имат нагреватели управлявани от термостат, автоматично включващ се при ниски температури, а някои притежават специални вентилатори за охлаждане при достигане на определени високи температури.
В нашите климатични условия мощността на вътрешния нагревател на кожуха трябва да бъде достатъчна за да обезпечава нормална работа на камерите при температури до -30°С, а в някои конкретни случаи и при по-ниски температури. Термокожусите от серията Germikom GM защищават камерите от различни видове външни въздействия: валежи, прах, влага, преохлаждане, удари и сътресения, падове на температури с работен диапазон от -45 до +50 °С.
   Всеки кожух притежава степен на защита от външни въздествия като прах и влага. Термокожусите Germikom GM притежават степен на защита IP66, което означава, че нивото на защита от прах и други твърди частици е 6, и нивото на защита от влага и поток вода също 6. Това говори за пълна защита от прах и мощни потоци и струи вода във всяко направление. При избор на кожух е необходимо да се взема под внимание съответствието на неговите вътрешни размери с тези на камерата, обектива, конекторите, а в някои случаи и с източника на захранване.

ТЕРМОКОЖУХ GERMIKOM GM-60

Термокожух за модулни камери
Улично видеонаблюдение икономичен клас
Външни габарити – 60х82х130 mm с конзолата
Вътрешни размери – 44х44х60 mm
Захранващо напрежение – 12 V DC
Мощност на нагревателя – 2 W

Документи за сваляне Размер Тип
Характеристики на GERMIKOM GM-60 337 Kb pdf
ТЕРМОКОЖУХ GERMIKOM GM-100

Термокожух за модулни камери с обектив с автоматична диафрагма
Надеждно улично видеонаблюдение
Външни габарити – 60х82х170 mm с конзолата
Вътрешни размери – 44х44х100 mm
Захранващо напрежение – 12 V DC
Мощност на нагревателя – 6 W

Документи за сваляне Размер Тип
Характеристики на GERMIKOM GM-100 358 Kb pdf
ТЕРМОКОЖУХ GERMIKOM GM-160

Термокожух за миниатюрни корпусни камери с обектив с АРД
За охранно видеонаблюдение бизнес клас
Външни габарити – 60х82х230 mm с конзолата
Вътрешни размери – 44х44х160 mm
Захранващо напрежение – 12 V DC
Мощност на нагревателя – 6 W

Документи за сваляне Размер Тип
Характеристики на GERMIKOM GM-160 355 Kb pdf
Дизайн и разработка - Паралел Юнивърс
  © 2006. Синерфлекс ЕООД. Всички права запазени.