Начало
  За нас
  Продукти
  Цени
  Нови продукти
  Услуги
  Партньори
  Новини
  Контакти
  ТЪРСЕНЕ В САЙТА
 
Уебрикс
  КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ GERMIKOM
Начало >> Продукти >> СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, ОХРАНА И КОНТРОЛ >> КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ GERMIKOM
СЕРИЯ GERMIKOM F
Цветни и черно-бели видеокамери с фиксиран обектив. Germikom F се състоят от видеомодул Germikom, херметичен корпус и конзола, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Те са предназначени за осъществяване на улично видеонаблюдение на обекти от всякакъв мащаб, сложност и отрасъл. Могат да работят както единично, така и в система. Моделният ред се състои от камери с ъгли на наблюдение 110°, 90°, 78°, 56°, 44°, 28°, 21°, 12°, 10°, 6°, което позволява на тяхна основа да се строят системи с комбинирани функции за изпълнение на задачи по охранително видеонаблюдение.
СЕРИЯ GERMIKOM FX
Цветни и черно-бели видеокамери с варифокален обектив с АРД. Germikom FX се състоят от видеомодул Germikom, херметичен корпус и конзола, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Те са предназначени за осъществяване на улично видеонаблюдение на обекти от всякакъв мащаб, сложност и отрасъл. Могат да работят както единично, така и в система. Оборудват се с три типа варифокални обективи с АРД с ъгли на наблюдение 130°-30°, 150°-56°, 86°-36°, 36°-16°. Камерите от тази серия притежават ред от уникални възможности, повишаващи качеството и надежността на системите за безопасност като цяло.
СЕРИЯ GERMIKOM R
Черно-бели видеокамери с фиксиран обектив и инфрачервени прожектори. Germikom R се състоят от видеомодул Germikom, херметичен корпус, конзола и два инфрачервени прожектора, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Оборудват се с обективи с ъгли на наблюдение 90°, 78°, 56°, 44°, 28°, 21°, 12°, 10°, 6°. Те са създадени специално за водене на денонощно видеонаблюдение, гарантиращо еднакво качество на картината денем и нощем. Уникалността им се състои в съгласоваността на ъглите на осветяване на инфрачервените прожектори и ъглите на наблюдение на камерите. По такъв начин се постига равномерно осветяване при широки ъгли и на далечно разстояние при тесни ъгли. Двата ИЧ прожектора, разположени от двете страни на корпуса, обезпечават осветяване на обекта на наблюдение при отсътствие на светлина или при недостатъчна осветеност. Включването на прожекторите става автоматично по сигнал от вградения фотодатчик.
СЕРИЯ GERMIKOM RX
Цветни и черно-бели видеокамери с варифокален обектив с АРД и инфрачервени прожектори. Те се състоят от видеомодул Germikom, херметичен корпус, конзола и два инфрачервени прожектора, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Оборудват се с три типа обективи с ъгли на наблюдение 130°-30°, 150°-56°, 86°-36°, 36°-16°. При необходимост ъгълът се настройва ръчно. Те са създадени специално за водене на денонощно видеонаблюдение, гарантиращо еднакво качество на картината денем и нощем. Уникалността им се състои в съгласоваността на ъглите на осветяване на инфрачервените прожектори и ъглите на наблюдение на камерите. По такъв начин се постига равномерно осветяване при широки ъгли и на далечно разстояние при тесни ъгли. Двата ИЧ прожектора, разположени от двете страни на корпуса, обезпечават осветяване на обекта на наблюдение при отсътствие на светлина или при недостатъчна осветеност. Включването на прожекторите става автоматично по сигнал от вградения фотодатчик.
СЕРИЯ GERMIKOM D
Цветни и черно-бели куполни видеокамери с фиксиран обектив за вътрешен монтаж. Germikom D се състоят от видеомодул Germikom, корпус и кожух, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Те са предназначени за осъществяване на вътрешго видеонаблюдение на обекти от всякакъв мащаб, сложност и отрасъл. Могат да работят както единично, така и в система. Моделният ред се състои от камери с ъгли на наблюдение 110°, 90°, 78°, 56°, 44°, 28°, 21°, 12°, 10°, 6°, което позволява на тяхна основа да се строят системи с комбинирани функции за изпълнение на задачи по охранително видеонаблюдение.
СЕРИЯ GERMIKOM DX
Цветни и черно-бели куполни видеокамери с варифокален обектив за вътрешен монтаж. Germikom DX се състоят от видеомодул Germikom, корпус и кожух, разработени и произвеждани от подразделенията на групата „КОМКОМ“. Те са предназначени за осъществяване на вътрешго видеонаблюдение на обекти от всякакъв мащаб, сложност и отрасъл. Могат да работят както единично, така и в система. Моделният ред се състои от камери с ъгли на наблюдение 150° - 56°, 130° - 30°, 86° - 36°, 36° - 16°, което позволява на тяхна основа да се строят системи с комбинирани функции за изпълнение на задачи по охранително видеонаблюдение.
Дизайн и разработка - Паралел Юнивърс
  © 2006. Синерфлекс ЕООД. Всички права запазени.